Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Csata – Győr találkozót követően:

:

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY 88-68-as győzelmet aratott az NKE-FCSM Csata otthonában a 21. forduló szombati játéknapján. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

NKE-FCSM Csata – UNI Győr – MÉLY-ÚT 68-88 (16-29, 14-27, 24-14, 14-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Elfogadhatatlan az első félidőben kapott ötvenhat pont, semmit nem védekeztünk, nem volt agresszivitás játékunkban. Mind egyéni, mind csapat szinten rendbe kell tenni védekezésünket, mert addig hiába támadunk elől, védekezés nélkül nem megy. Össze kell magunkat szedni még a rájátszás előtt, mert ha nem sikerül, akkor szinte semmit nem ér, amiért eddig dolgoztunk és amit eddig elértünk.

Mehmedovic Merim (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): A szerdai Szekszárd elleni meccs kimenetelével tisztában voltunk, így hát a Csata elleni találkozóra összpontosítottunk. Kielemeztünk ellenfelünk gyenge pontjai, hibát ez látszott is a meccsen. Az első félidőben szinte megalapoztuk győzelmünket, jól kontroláltuk a játékot, okosan játszottunk. Az látszott, hogy mindkét csapatnak fontos volt a mai összecsapás, amiből mi jöttünk ki győztesen. Készülünk a jövő heti kupadöntőre.

Lelik Réka (NKE-FCSM Csata): Eddig azt gondoltam, hogy csak apróbb változtatások kellenek a védekezésünkben, de az elmúlt két mérkőzés alapján látszik, hogy nagyobb a probléma. Az ellenfelek kiismertek minket, az erősségeinket, mi viszont nem ismerjük eléggé az ő játékukat. Ezen a rájátszásra feltétlenül változtatni kell.

Sandra Ygueravide (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Jól felkészültünk a Csata játékából és tudtuk, hogy mit akarunk. A jól sikerült első félidő után akkor is kontrolláltuk a találkozót, amikor a Csata közelebb zárkózott.

Fotó: Szilágyi Dénes – NKE-FCSM Csata

Hirdetés