Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Csata – ZTE mérkőzés után:

:

Hirdetés

Pontgazdag, fordulatos mérkőzésen az NKE-FCSM Csata 88-84-re győzte le a ZTE NKK-t. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

NKE-FCSM Csata – ZTE NKK 88-84 (26-17, 22-24, 18-16, 22-27)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Kiváló, közönségszórakoztató mérkőzést játszottak a csapatok, sok ponttal. A találkozó egyes szakaszaiban nehézségeink voltak, amikor a ZTE utolért bennünket, ekkor a közönség átsegített bennünket a holtponton. Ellenfelünk két kulcsjátékosából külön készültünk, sajnos őket nem sikerült azonban semlegesíteni. Igazi csapatmunka volt a mai siker, amelyhez Zala Friskovec extraklasszis teljesítményére is szükségünk volt.

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): Kemény meccset játszottunk, amelyet sajnos csak egy csapat nyerhetett meg. Sokan nem gondolták volna, hogy ma ilyen szoros meccset tudunk játszani a tabella második helyén áll Csata ellen, de a csapat bizonyított, büszke vagyok a lányokra. Sajnos továbbra is sok pontot kapunk, de jó úton haladunk, folytatjuk a megkezdett munkát.

Zala Friskovec (NKE-FCSM Csata): Megérdemeltük a győzelmet, hiszen nagy energiát mozgósítottunk. A támadójátékunk kiválóan működött, a 88 dobott pont kiváló, védekezésben viszont fejlődnünk kell.

Kirby Burkholder (ZTE NKK): Kemény meccs volt, ahol a Csata bebizonyította, hogy miért áll a tabella második helyén. Apró dolgok, egy-egy hárompontos, támadólepattanó vagy második esélyből szerzett kosár döntött.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés