Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Győr – Csata mérkőzés után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal szombati játéknapjának rangadóján a NKE-FCSM Csata 76-74-es győzelmet aratott az UNI Győr – MÉLY-ÚT otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu összeállítása alapján.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – NKE-FCSM Csata 74-76 (27-24, 22-16, 8-18, 17-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Harminc percig jól játszottunk, de elég volt egy rosszabb periódus, hogy veszítsünk. A Csata annál jobb csapat, hogy a hibáinkat ne használja ki.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Az első félidőben nem azt csináltuk a pályán, amit megbeszéltünk. Szünet után elkezdtünk védekezni, ebből pedig jöttek a kosarak, így meg tudtuk fordítani a találkozót. Újabb nagy győzelem ez számunkra.

Raksányi Krisztina (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Egyik kulcsemberünk nélkül kellett játszani. Az első félidőben úgy tűnt, meg tudjuk oldani a pótlását, de szünet után elveszítettük a ritmusunkat. Nincs idő keseregni, dolgozni kell tovább.

Zala Friskovec (NKE-FCSM Csata): Amint rendeztük a védekezésünket, át tudtuk venni az irányítást, és nagyon fontos győzelmet arattunk, aminek nagyon örülünk. Folytatni kell tovább ezt a munkát.

Hirdetés