Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Sopron – DVTK rangadó után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket magabiztos 89-52-es győzelmet aratott az Aluinvent DVTK felett az élvonal vasárnapi rangadóján. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

Sopron Basket – Aluinvent DVTK 89-52 (24-13, 24-14, 19-13, 22-12)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, mind fizikálisan, mind mentálisan. Nagyon szép eredmény született a részünkről. Komoly ellenfélnek tartjuk a DVTK-t, és egészen biztos hogy ekkora különbség nincs a két csapat között. Sokat dolgozunk ezért a különbségért, és biztos vagyok benne, hogy ők is tudnak jobb formában játszani. Örülünk, hogy ez ma így alakult. Büszke vagyok a lányokra! Sok problémával küzdöttünk, de minden játékos, aki az elmúlt időszakban a megszokottól eltérő pozícióban, szerepkörben vállalt felelősséget, ma megtalálta a helyreállt rendben a feladatát, amit el kell látnia. Futottunk, ütköztünk, ahogy kell. Örömködni nem fogunk, ahogy szomorúak sem voltunk az elmúlt időszakban. Koncentrálunk a következő mérkőzésre, és keményen dolgozunk tovább!

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Gratulálok a Sopronnak, fantasztikusan játszottak! Tudtam, hogy életveszélyesek hazai pályán, bebizonyították miért játszanak az Euroligában. Sebességben, agresszivitásban, döntés hozatalban, mindenben jobbak voltak. Ez azonban csak egy mérkőzés volt, van egy kitűzött célunk, arról nem fogunk letérni. Ma sokkal jobb volt a Sopron, de bízom benne, hogy közelebb tudunk majd hozzájuk kerülni, ezért dolgozunk nap, mint nap. Ismerem a lányokat, sokat dolgozunk és ki fogunk mászni ebből a gödörből. Megyünk tovább!

Dubei Debóra (Sopron Basket): Nagyon boldogok vagyunk! Fontos volt ez a győzelem a csapat számára! Remélem a kisebb hullámvölgyből a mai mérkőzéssel sikerült végleg kijönni. Visszatért az önbizalmunk, mely a dobószázalékunkon is meglátszódott. Boldogok vagyunk, és büszkék, hogy meg tudtuk mutatni, kik vagyunk, mi is a Sopron Basket!

Medgyessy Dóra (Aluinvent DVTK): Először is gratulálok a Sopronnak, megmutatták a mai napon, hogy nm teljes felállásban is mennyire jó csapatot alkotnak. A mai napon a kosárlabda minden szegmensében felülmúltak minket. Lehet rosszul játszani, de ma akaratbeli hiányosságok is voltak nálunk. Hosszú még a szezon, bízom benne, hogy ezeket kijavítjuk, és fel tudjuk venni a Sopronnal a versenyt.

Fotó: kosarsport.hu – Tóth Zsombor/Sopron Basket

 

Hirdetés