Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Sopron – Lyon találkozó után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket remek játékkal 67-53-ra múlta felül a Lyon-t az Euroliga 11. fordulójában. A nyilatkozatokat a soproni klub hivatalos honlapja gyűjtötte csokorba.

Sopron Basket – LDLC ASVEL Feminin 67-53 (18-14, 19-12, 14-12, 16-15)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid: Nagyon büszke vagyok a csapatra! Értékes győzelmet arattunk. Remélhetőleg így tudjuk folytatni, és elkerülnek minket a sérülések. Nehéz volt ellenük játszani, nagyon jó játékosaik vannak, és egy egészen más stílust húztak ma elő a hiányzó centereik miatt. Ritmusunkat megtörték, de le tudtunk nyugodni és jó megoldásokat választottunk. Minden elismerésem a játékosaimnak, ezen az úton kell tovább haladnunk, és remélhetőleg további győzelmeket tudunk aratni az Euroligában!

Tina Jovanovic: Nem akartunk ilyen gyors mérkőzést, de ha így alakult, próbáltuk a legjobbat kihozni belőle. Igyekeztünk kihasználni fölényünket a palánk alatt. Nagyon jó védekezést mutattunk, remek mérkőzés volt!

Valery Demory: Nehéz mérkőzés volt! Két sérült ötös centerünk nélkül álltunk fel, a Sopron pedig remekelt a palánk alatt. Igyekeztünk a szünet után egy védekezés váltással elcsenni a meccset, de a Sopron nagy falatnak bizonyult. A játékosok megtettek mindent, nagy szívvel játszottak, nincs problémám ezzel az eredménnyel.

Michelle Plouffe: Hiányzott két centerünk, emiatt a sebességünket akartuk kihasználni. Védekezésben is sokat mozogtunk, váltásokkal dolgoztunk, de a Sopron megtalálta a dobóhelyzeteit.

Hirdetés