Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Sopron – TFSE találkozó után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket egy harcos és pontgazdag mérkőzésen 105-73-ra múlta felül a TFSE-MTK csapatát a hazai élvonal 14. fordulójában. Nyilatkozatok a kosarsport.hu összeállítása nyomán.

Sopron Basket – TFSE-MTK 105-73 (27-18, 24-28, 23-17, 31-10)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Szeretnék gratulálni a TFSE-MTK csapatának, nem véletlen tartom őket a szezon meglepetés csapatának. Jó munkát végeznek, láthatóan minden egyes személy nagyon motivált a csapatukon belül. Ennek tudatában álltunk hozzá a meccshez, tudtuk, hogy jó ellenfél, tudtuk, mit játszanak, de későn ébredtünk és egy olyan mederbe tereltük a meccset, mely ellenfelünknek kedvezett. Könnyű kosarakat kaptunk, mely csak odafigyelés kérdése. Fontos szegmense a játéknak, itt ma alul teljesítettünk. Voltam én is játékos, tudom, hogy két napja fontos derbit játszottunk és nem tudtunk úgy felpörögni, de ezen a szinten ez nem megengedhető. Kőkeményen oda kell tennünk magunkat, akkor is, ha két naponta jönnek a meccsek. Ennek ellenére gratulálok a játékosaimnak! Nehéz egy ilyen gödörből felállni, nekünk ez sikerült! Jobb játékot várok, és tudom hogy mennyit dolgoznak az edzéseken, szívüket-lelküket kiteszik a pályára. Biztos vagyok benne, hogy jobban játszunk majd! Holnap pihenő, majd hétfőtől készülünk a következő kihívásokra. Szeretném megköszönni szurkolóink támogatását. Ma nagyon komoly gödörből rángattak ki minket!

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Nagyon jó volt visszatérni ebbe a csarnokba edzőként! Itt nőttem fel, itt szerettették meg velem a kosárlabdát. Különös érzések kavarognak éppen ezért most bennem. Szerettük volna megnehezíteni a Sopron dolgát és méltó ellenfél lenni. Azt gondolom minden edző álma egyszer egy ilyen csapatot vezetni. 31 percig ott tudtunk lenni a nyakukon, próbáltunk veszélyesek lenni. Nem gondolom, hogy magyar csapatok itt szoros mérkőzéseket fognak játszani. Gratulálok a Sopronnak, de még jobban a saját csapatomnak! Kitettük a szívünket, lelkünket a pályára. Jó ennek a csapatnak az edzőjének lenni! Köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien itt voltak és minket is biztattak!

Dubei Debóra (Sopron Basket): Nem alakult fényesen számunkra a meccs első fele. Próbáltunk változtatni a második félidőben, agresszívabbnak kellett lennünk védekezésben, ott voltak hibáink. Ezeket ki kellett javítanunk, így tudtunk végül ilyen arányban győzni. Fontos mérkőzéseink jönnek minden színtéren, dolgozunk tovább. Gratulálok a TF-nek, jól helytálltak, sokáig rajtunk voltak. Szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a fantasztikus támogatást, amit ma kaptam tőlük!

Chanise Jenkins (TFSE-MTK): Nagyon kemény meccs volt! A Sopron egy Euroligás csapat, nagyobb tapasztalattal, mi most jöttünk fel az élvonalba. Nem volt egyszerű, de mindent kiadtunk magunkból, jó mérkőzést játszottunk ellenük.

Fotó: Sopron Basket – Tóth Zsombor

Hirdetés