Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Szekszárd – Csata találkozó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 20. fordulójában az Atomerőmű KSC Szekszárd 101-53-ra legyőzte az NKE-FCSM Csatát. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Atomerőmű KSC Szekszárd – NKE-FCSM Csata 101-53 (25-12, 19-15, 31-9, 26-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Csapatom olyan volt ma, mint a jó szekszárdi bor, amit addig tartanak hordóban, amíg meg nem érik arra, hogy üvegbe kerüljön. Mi egész évben érleltük ezt a csapatot, amely ma karakteres volt, ezért jár nekik a nagy gratuláció. A saját fegyverével vertük meg a Csatát, 53 ponton tartottuk ellenfelünket, ez mindennél többet mond. Mindenki extrán játszott, ennek köszönhettük ezt a remek győzelmet. Köszönjük a közönségünknek a fergeteges buzdítást!

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Jár az elismerés a Szekszárdnak, mert remekül játszottak, jó ritmusban, jó energiával kosaraztak és kiválóan dobtak. Sem az emberfogásos, sem a zónavédekezésünk nem működött. A kulcsembereinknek nem ment ma, fiatal a csapatunk, ezt mi nem bírjuk el. Fantasztikus volt a hangulat a csarnokban, ehhez is hozzá kell szokniuk a fiataljainknak. Nincs baj, megyünk tovább, készülünk a Győr elleni jövő heti bajnokinkra.

Miklós Melinda (Atomerőmű KSC Szekszárd): Próbáltuk a magas embereiket kordában tartani, nem engedni a hárompontosokat, illetve amit Zseljkó kért, hogy a saját játékunkat játsszuk. Az egész héten nagyon jó hangulatú edzéseink voltak, úgyhogy külön öröm, hogy ilyen jól kijött ez a pályán mutatott teljesítményünkön.

Zala Friskovec (NKE-FCSM Csata): Kemény küzdelemre számítottunk, és szeretnék gratulálni a Szekszárdnak,. A mai meccsen a legnagyobb hibáink védekezésben és lepattanózásban voltak – ráadásul nem voltunk elég kitartóak, és nem harcoltunk egészen a végéig. A védekezés hiánya miatt ők remekül dobtak, szinte hibátlanul. De mint mindig, ebből tanulni fogunk, és már a következő edzésen nagyon keményen fogunk dolgozni.

Fotó: Jantner Zsolt – Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés