Hirdetés
Magyarország

Értékelések a TFSE – BEAC találkozót követően:

:

Hirdetés

A TFSE-MTK a 11.forduló fővárosi rangadóján az ELTE-BEAC Újbudát 77-75-re múlták felül. Reakciót a találkozót követően.

TFSE-MTK – ELTE-BEAC Újbuda 77-75 (25-16, 20-16, 14-26, 18-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Előre tudtuk, hogy ez lesz a szezon egyik legnehezebb meccse és ez a „félelmünk” be is igazolódott. Olyan határozott védekezése volt a vendégcsapatnak, hogy sokszor dadogott a kezünkben a labda. Összességében elégedett vagyok a lányokkal, augusztus óta kőkemény munkát végzünk minden edzésen és megérdemelt az általunk jelenleg elfoglalt pozíció. Brutális második körre számítunk, éppen ezért még többet fogunk dolgozni.

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Nem lehetek teljesen boldog, ugyanis kikapatunk. DE nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen nálunk fiatal magyar játékosok kapnak hétről-hétre lehetőséget és főszerepet. Hosszú idő óta ez a találkozó bebizonyította, hogy nem lehet minket leírni. Ez a meccs is azt támasztja alá, hogy helyünk van az NB1-ben és a most kezdődő második körben maradandót tudunk majd alkotni, főleg azért, mert eddig nem nagyon játszottunk hazai pályán, tehát mindenki nagyon féljen tőlünk!

Tóth Franka (ELTE-BEAC Újbuda): Nüanszokon múlott a győzelmünk, és kijelenthetem, hogy megéreztük a vérszagot és a mai meccsen látható felfogással fogunk harcolni a jövőben az összes meccsünkön.

Alisia Jenkins (TFSE-MTK): Mindkét csapat óriásit harcolt ma este, hála az égnek mi jöttünk ki győztesként. Látjuk a hibáinkat, tudjuk miben kell még fejlődni, ezért megteszünk mindent. Örülök a hatodik győzelmünknek és a középmezőnyben elfoglalt helyezésünknek.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés