Hirdetés
Archivum

Eseménydús nap után, nehéz feladat elõtt Ciglar és Lelas a horvát válogatottal:

:

Hirdetés

A horvát válogatottban két soproni légiós Iva Ciglar és Ana Lelas szerepel. A csapatuk hétfõ óta készül Slavonski Brod városában és szerdán a település polgármestere fogadta a keret több tagját.

Fotó: www.slavonski-brod.hr

Fotó: www.slavonski-brod.hr

Slavonski Brod régóta a horvát válogatott egyik fõhadiszállása és szombaton itt fogadják Franciaországot is. A városházán rendezett fogadáson Mirko Duspara sok sikert kívánt a lányoknak és további támogatásáról biztosította a küldöttséget.

A horvátok esti edzésén pedig a helyi klub kadett csapata vendégeskedett. Érdekesség, hogy a hétvégén a városban rendezik a horvát leány kadett bajnokság döntõjét. A településen egy igazi kosaras hétvégét terveznek ezzel.

Fotó: www.zenska-kosarka.com

Fotó: www.zenska-kosarka.com

Braslav Turiæ csapata nincs könnyû helyzetben, hiszen sérülés miatt Mirna Maziæ, Nine Premasunac és Luca Ivankoviæ sem áll a szakmai stáb rendelkezésére. A honosított amerikai klasszisuk Shavonte Zellous viszont a novemberi meccsekhez hasonlóan ezúttal is ott lehet.

Az õszi fájó hollandiai botlás miatt gyõzelmi kényszerben lépnek pályára a horvátok. Franciaország ellen bravúrra lenne szükségük, míg az immár csapatvezetõként dolgozó Sandra Mandir úgy fogalmazott, hogy a 9 pontos vereség után legalább 10 ponttal szeretnék legyõzni Hollandiát.

Hirdetés