Hirdetés
Archivum

Eseménydús vasárnap a WNBA-ben:

:

Hirdetés

A WNBA vasárnapi játéknapján négy mérkõzést rendeznek. A program magyar idõ szerint 21 órától indul és három találkozót is kifejezetten kedvezõ idõpontban követhetünk. Beharangozó.

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

21 órától az Atlanta Dream vendége a New York Liberty lesz. A szezon nagy csalódása a Dream, mely az utolsó 10 meccsébõl nyolcat elveszített. Nem találják a ritmust. A Liberty számára viszont óriási siker, hogy az Eb-n tartózkodó Zahui, Hartley kettõs nélkül egylabdás meccsen verték a Dallas-t. Atlantában sem esélytelenek így.

22 órától a Dallas Wings éppen hazai pályán javíthat a Liberty-tõl elszenvedett veresége után. Nem lesz egyszerû dolguk, hiszen a Minnesota Lynx érkezik hozzájuk. Odyssey Sims kínos ügye ellenére a kisebb hullámvölgyet és négy vereségét követõen javítottak. A Liberty és a Fever ellen nem csak gyõztek, de védekezésben újra azt a szervezettséget mutatták, mint korábban.

23 órától a Chicago Sky vendégszerepel Los Angelesben. A Sky a nagy gyõzelmi sorozata után a Washingtontól és a Seattle-tõl is kikapott szoros végjátékban. A Sparks pedig rossz játékkal ugyan, de sorozatban négy vereséget követõen az Aces-t legyõzte és ezzel megadta magának az esélyt, hogy elinduljon felfelé. A Sky az elmúlt két meccsen is szervezetten védekezett és az ilyen játék hagyományosan nem ízlik a Sparks-nak, így lehet esélye Quigley és Vandersloot csapatának.

Hajnali 1 órától a Seattle Storm és a Phoenix Mercury rangadójával zárul a nap. A két csapat magas hõfokú emlékezetes derbit vívott a szezonnyitón. Most is benne van hasonló. A Storm még a sérüléshullám kellõs közepén is versenyképes. Jordin Canada legalább két hétig nem játszhat. A Mercury pedig hatalmas támadópotenciált mutatott legutóbbi meccsén. Taurasi vélhetõen még nem léphet pályára, de ezzel a játékukkal nélküle is lehet keresnivalójuk.

Hirdetés