Hirdetés
Archivum

Euroliga Final4 hírösszefoglaló:

:

Hirdetés

Már kevesebb, mint két hét és április 12-én pénteken kezdetét veszi a nõi kosárlabda Euroliga 2019-es négyes döntõje Sopronban. A Final4 kapcsán az elmúlt héten igen sok információ látott napvilágot. Érdemes ezeket röviden összefoglalni.

Vasárnap délben kezdõdött az Euroliga Final4 online jegyértékesítése az EVETIM felületein keresztül. Ezt megelõzõen viszont a FIBA már jóváhagyta az esemény hivatalos programját. Eldõlt, hogy a Sopron Basket április 12-én, pénteken 20 órától mérkõzik a Jekatyerinburggal az elõdöntõben. Vasárnap pedig 20 óra 30 perctõl rendezik a döntõt és ezt megelõzõen 17 óra 30 perctõl a bronzmeccset. Megismerhettük a torna játékvezetõi csapatát és a szervezõk is kiadtak egy közleményt a legfontosabb látogatói tudnivalókról.

Ami a résztvevõ csapatokat illeti. A Sopron Basket a hétvégén veretlenül zárta az élen a hazai alapszakaszt és szerdán már a negyeddöntõt kezdi a VBW CEKK Cegléddel. Az Euroliga elõdöntõs rivális az UMMC Jekatyerinburg a hétvégén 2-0-s elõnyre tett szert az MBA Moszkvával szemben az orosz bajnoki elõdöntõk során. Õk a hétvégén az orosz fõvárosban le is zárhatják az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot. Ugyanígy tehet a Dinamo Kurszk is, akik pedig az Európa Kupa döntõre készülõ Nagyeszda Orenburg ellen vezetnek 2-0-ra. Az USK Praha a cseh elõdöntõt vívja a Hradec Kralovéval és szintén 2-0-s elõnyben van. Már kedden befejezhetik a párharcot.

Végül pedig egy friss kép a Sopron Basket Instagram oldaláról. Hétfõn délután került sor a hivatalos Final4 csapatfotózásra:

Hirdetés