Hirdetés
Magyarország

Euroliga-győzteseket köszöntöttek a Soproni Egyetemen:

:

Fotó: Szalay Károly / SZK

Hirdetés

Szerda délután a Soproni Egyetemen köszöntötték az intézmény két Euroliga győztes hallgatóját, Varga Alízt és Varga Sárát, illetve a Sopron Basket képviselőit – írja a soproni klub honlapja.

A Soproni Egyetem nevében Prof. Dr. Fábián Attila rektor ünnepi beszédében kiemelte a Soproni Darazsak Sportakadémia és az egyetem közötti rendkívül pozitív együttműködést, és a jövőre nézve örömmel jelentette be a sport ösztöndíj bevezetését, illetve, hogy kötelező lesz hallgatóik számára a rendszeres testnevelés.

Fotó: Szalay Károly / SZK

A Soproni Egyetem a sportakadémia ifjú sportolóit, akik tanulmányaik mellett voltak tevékeny részesei a történelmi sikernek, rektori dicséretben és pénzjutalomban részesítette.

A Soproni Egyetem jelen lévő vezetősége egyúttal egy saját tervezésű gravírozott fa emléktáblát adott át a Sopron Basket képviselőinek, a kiváló partneri viszony és nem csak a verseny, hanem a szabadidősport elkötelezett támogatása terén végzett tevékenység elismerésének jeleként.

Török Zoltán, a Sopron Basket ügyvezetője, egyúttal az intézmény egykori növendéke, köszönő beszédében hangsúlyozta, hogy a klub számára rendkívül fontos a helyi társadalmi életben való aktív részvétel, így az egyetemmel való együttműködés is, melyet évről évre szorosabbá fűznek.

Hirdetés