Hirdetés
Magyarország

Euroligás csapat érkezik a Ludovika-FCSM Csata otthonába – Zele Dorina nyilatkozata:

:

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés

Vasárnap este 18:30-tól ismét bajnoki mérkőzést játszik a Ludovika-FCSM Csata, mely során a legrangosabb nemzetközi sorozatban szereplő Atomerőmű KSC Szekszárdot látja majd vendégül a Ludovika Arénában. A fővárosiak klubja ezúttal Zele Dorinával készített interjút.

Utoljára a szerdai napon játszott idegenben Tursics Krisztián együttese a BKG.PRIMA Szigetszentmiklóssal. A találkozó során Zele Dorina remekül szerepelt – 34 percet töltött a pályán, mely idő alatt 24 pontot, 10 lepattanót, illetve 2 gólpasszt jegyezett neve mellé – és ami a legfontosabb, csapata győzelemmel hagyhatta el a parkettet. 

“Nagyon fontos volt számunkra ez a meccs, mindenképpen a győzelem volt a cél. Ezt mindenki tudatosította is magában és így mentünk ki a pályára. Nyílván, mivel a rotációnk beszűkült, ezért mindenkire több felelősség is hárul, de azt gondolom, hogy ezt helyén kezeltük, amiért pozitív végkimenetele is lett a találkozónak.” – összegezte Zele Dorina röviden a Szigetszentmiklós elleni győzelem kulcsát, majd folytatta a következő találkozóval kapcsolatos várakozásaival.

“Az ünnepek óta két meccses ritmusban játszunk, így ezen a héten is még hátra van egy mérkőzés – az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen. Korábbi csapatomról van szó, de különleges érzés nincs bennem, hiszen pályafutásom során már számost klubnál megfordultam a bajnokságban – mindegyik találkozó egyenlően fontos számomra.

Azt gondolom, hogy ez egy kiváló alkalom lesz számunkra, hogy a saját játékunkkal foglalkozzunk, hiszen mégis csak egy Euroligás csapatról van szó. A legfontosabb, hogy élvezzük a pályán töltött perceket, a játékot, és megtegyünk minden tőlünk telhetőt a győzelem érdekében. Papíron nem mi vagyunk az esélyesek, de ennek ellenére remélem, hogy egy jó mérkőzést fogunk tudni játszani.”

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

 

Hirdetés