Hirdetés
Európa

Európai rangadók hétvégéje:

:

Hirdetés

Mozgalmas hétvégével indul a tél női kosárlabdában. Rövid áttekintés.

A topligákat tekintve Oroszországból a Dinamo Kurszk – UMMC Jekatyerinburg rangadó emelkedik ki. Ehhez külön beharangozót is készítettünk. Az Orenburg szünnapos lesz, így Yvonne Turneréknek adódik lehetőségük rendezni a sorokat a TTT Riga elleni kiemelt fontosságú Euroliga meccs előtt. Törökországban a Fenerbahce a Samsun, az Ormanspor a Cankaya, míg a Galatasaray a Besiktas ellen készül a kötelező győzelem megszerzésére. Érdekes lesz figyelni, hogy a meggyengült Botas formája miként alakul.

Spanyolországban Simon Zsófia csapata a Mann Filter Casablanca látogat a Gironához. A Salamanca a Campus Promete, míg a Valencia a Bembibre ellen szerepel. Olaszországban vasárnap este rendezik a Schio és a Reyer Venezia csúcsrangadóját. A harmadik élcsapatnak a Ragusának a Battipaglia otthonában eközben nem lenne szabad hibáznia. Franciaországban a Bourges és a Lattes Montpellier összecsapása mindent visz.

Lengyelországban Artego Bydgoszcz – CCC Polkowice és Ślęza Wrocław – Arka Gdynia találkozók a kiemeltek. Szlovákiában és Csehországban az EWBL miatt nem lesz teljes forduló. Romániában a Sepsiszentgyörgy a Konstanca ellen hangol az Európa Kupa utolsó fordulójára.

Hirdetés
Hirdetés