Hirdetés
Archivum

Eva Lisec hosszabbított a Famila Schio-nál:

:

Hirdetés

A Famila Schio a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbították Eva Lisec szerzõdését. A hazánkban is jól ismert szlovén klasszis sérülésekkel terhelt idõszak után remek teljesítményt nyújtott az olasz bajnoknál az elmúlt évadban.

Fotó: Famila Schio

Fotó: Famila Schio

Nem váratlan, hogy a Famila Schio továbbra is számít Eva Lisec szolgálataira. Bár idén is ki kellett hagynia több mérkõzést, de minden sorozatban értékes perceket kapott. A bajnokságban 11,5 pont, 7 lepattanó, az Euroligában 5,6 pont és 3,3 lepattanó lett végül az átlaga.

“Négy éve úgy döntöttünk, hogy beruházunk egy fiatal szlovén játékosba. Évek alatt közte egy magyarországi kitérõvel gyûjtötte a tapasztalatokat. Tavaly bizonyította, hogy hozzá tud járulni a csapat teljesítményéhez. Sajnos a sérülések hátráltatták fejlõdését, de nagy elszántságról és akaraterõrõl tett tanúbizonyságot.” – mondta Paolo De Angelis klubigazgató a bejelentés alkalmával. A sportvezetõ nyilatkozata szerint Pierre Vincent vezetõedzõ is kérte Lisec megtartását, akinek több játékpercet, nagyobb szerepet szán.

Videó:

Hirdetés