Hirdetés
Utánpótlás

Évnyitó keretében zárják majd az idei szezont Sopronban:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Sportakadémia a hivatalos honlapján adta hírül, hogy évnyitó keretében zárja majd az idei szezont az intézmény. Erről részletesen a Soproni Darazsak Sportakadémia alábbiakban is olvasható közleménye ad tájékoztatást:

A járvány által kialakult helyzetben nem a megszokott módon zajlottak a mindennapjaink az elmúlt három hónap során.

Ahogy lehetővé vált országos szinten a szabályozások lazítása, úgy közeledtünk mi is lépésről lépésre a normál hétköznapok irányába. A szezon vége ezzel együtt még más forgatókönyv szerint alakult, zajlik jelenleg is. Az edzések lezárását pár héttel minden szinten kitoltuk. Az előkészítő csoportok után a héten a kenguru és a gyermek csapatok is befejezték a munkát, de nagy részükkel a következő két hétben is folytathatjuk a munkát a nagy népszerűségnek örvendő, idén 23. alkalommal megrendezésre kerülő napközis táborunkban. A felsőbb korosztályok július első hetét követően vonulnak majd nyári pihenőre. Ez alól kivételek azok, akik Fegyverneky Zsófi és Honti Kata nevével fémjelzett balatoni kosárlabda táborunk felé veszik az irányt.

Ha minden jól alakul, az új szezonra a felkészülést augusztus 3-án kezdik meg versenyző csapataink.

Mivel közös évzárót a jelenlegi helyzetben nem tudtunk szervezni, ezért úgy döntöttünk, hogy az augusztus 15-16-i hétvégén egy évnyitó keretében fogunk visszatekinteni az idei szezonra, köszönteni fiataljainkat, edzőinket, és átadni hagyományos díjainkat.

A hátralevő edzésekre hatékony, sérülésmentes munkát, a júliusi nyári szünetre mindenkinek jó pihenést, feltöltődést kívánunk!

Fotó: Soproni Darazsak Sportakadémia

Hirdetés