Hirdetés
Archivum

Ez történt az elmúlt héten a tengerentúli egyetemeken tanuló magyar lányokkal:

:

Hirdetés

Legutóbb múlt hétvégén közöltünk összeállítást a tengerentúli egyetemeken tanuló magyar lányok teljesítményérõl. Az alábbiakban az elmúlt egy hét eredményeibõl szemezgetünk.

A Dartmouth két mérkõzést játszott, elõbb a University of Maine gárdájától kaptak ki 59-41-re. Ekkor Szabó Fanni 29 perc alatt 7 pontot és 2 lepattanót szerzett. Három nappal késõbb a University of Vermont volt az ellenfél, ennek a vége 56-54-es vereség lett. Szabó Fanni 33 perc alatt 19 pontig és 8 lepattanóig jutott.

A Duquesne két gyõzelmet jegyzett ez idõ alatt, a University at Buffalo csapatát 79-62-re verték. Szamosi Amadea 35 perc alatt dupla-duplát – 21 pontot és 13 lepattanót – jegyzett, míg Kuttor Enikõ 5 percet töltött a pályán. A második sikert a University of Maryland Eastern Shore ellen érték el. Ekkor Szamosi 22 perc alatt 11 pontig és 8 lepattanóig jutott, míg Kuttor 11 perc alatt leszedett 3 lepattanót.

A Florida International University a Jacksonville University vendége volt és a 88-40-es vereségük alkalmával Hegedûs Janka 18 ponttal csapata legeredményesebbje lett.

A West Virgina State University az Urbana University vendége volt és 77-76-os vereséget szenvedett. Szörényi Laura végigjátszotta a mérkõzést és 20 pontot, illetve 4 lepattanót jegyeztek fel a neve mellé.

Az Oral Roberts University az University of Arkansas otthonában 65-50-es vereséget szenvedett. Balla Dorottya 18 perc alatt 8 pontig és 1 lepattanóig jutott.

Az East Carolina Univerity az Auburn University otthonában lépett pályára és elszenvedte idei elsõ idegenbeli verségét. 83-69-re maradtak alul, mely során Csutorás Fanni négy percet töltött a pályán.

A Highland Community College csapata újabb fölényes gyõzelmet aratott, ezúttal a Southeast Community College gárdáját múlták felül 75-57 arányban. A sikerbõl Vukov Szonja 20 ponttal vette ki a részét.

Hirdetés