Hirdetés
Európa

Ezúttal Törökországban jön egy klasszikus:

:

Hirdetés

A hétvégén ismét nagyüzem lesz a jegyzettebb európai ligákban. Törökországban Fenerbahce – Galatasaray klasszikus jön.

Oroszországban vasárnap a Nagyezsda Orenburg Yvonne Turnerrel a soraiban a Noginszk alakulatát fogadja, míg a Dinamo Kurszk vendége a Dinamo Moszkva lesz. Mindkét alakulatnak tökéletes átvezetőnek ígérkezik ez a fellépés két Euroliga mérkőzés között. Törökországban a Fenerbahce – Galatasaray derbi mindent visz. Még úgyis a sportág egyik csúcseseménye ezen két klub összecsapása, ha az idei őszt nemzetközi porondon a Galatasaray csúnyán elrontotta. Igaz Dragana Stankovic sérülése jelentősen csökkentette variációs lehetőségeiket.

Spanyolországban a Girona Tenerifén szerepel, a Salamanca az IDK Gipuzkoa vendége lesz. A Valencia – Cadi La Seu párharc egy Európa Kupás csata, a Gernika pedig a Campus Prometét fogadja. Olaszországban a Famila Schio a Broni csarnokában lép pályára. A Reyer Venezia a Bolognát fogadja, míg a Ragusa a Costa Masnagát. Az erőviszonyok szerint egyik élcsapatnak sem okozhat gondot a győzelem megszerzése. Franciaországban az Euroligás csapatok menetrendje igen barátságos: Bourges – Landerneau, Tarbes – Lattes Montpellier és Lyon – Hainaut Basket csaták szerepelnek a programban.

Romániában a CS Rapid Bucuresti vendége lesz a Sepsiszentgyörgy, de a Targoviste – Brassó párharc is érdekesnek ígérkezik. Szlovákiában a Pöstyén – Rózsahegy párosítás kiemelkedik. Az elmúlt évad döntősei csapnak össze. Lengyelországban a Gdynia a 9. helyezett Poznan-t fogadja. Nagy kérdés, hogy mennyit vett ki belőlük a lyon-i siker. Csehországban az USK Praha – Zabiny Brno párharc kerül a címlapokra.

Hirdetés