Hirdetés
USA

Farkas Petra eredményes hete:

:

Hirdetés

Az elmúlt héten a College of Southern Idaho három mérkőzést is vívott, melyeken Farkas Petra ponterős játékkal segítette csapatát.

Még a hét elején a Treasure Valley CC volt a rivális, akiket a College of Southern Idaho 97-61-re győzött le. Az erőviszonyoknak megfelelő nagy különbség mellett zajlott a mérkőzés. Elsősorban a hétvégi hazai ünnepi tornára való felkészülést szolgálta. Farkas Petra 27 perc alatt 15 pontot, 5 gólpasszt és 4 lepattanót ért el.

Csütörtökön volt Hálaadás-napja az Egyesült Államokban. Az ezt követő ünnepi hétvégén számtalan tornát rendeztek. A College of Southern Idaho az Idaho Central Credit Union Invitational erőpróbának adott otthont. Ennek nyitányán 96-40-re kiütötték a Pierce College-t. Farkas Petra 19 perc alatt 10 pontot, 5 gólpasszt és 2 lepattanót jegyzett.

Az ünnepi torna második napján a South Plains CC volt a rivális, akik a legnehezebb ellenfélnek ígérkeztek. Drámai meccsen 71-70-ra maradt alul College of Southern Idaho. Farkas Petráék 25 pontos hátrányból álltak fel, fordítani is tudtak 18 másodperccel a vége előtt. Aztán jött  a South Plains dudaszós találata, amivel megnyerték a mérkőzést. Farkas Petra 36 perc alatt 14 pontot, 7 lepattanót és 3 gólpasszt jegyzett.

Fotó: athletics.csi.edu

 

Hirdetés