Hirdetés
Archivum

Farkas Petráék lejátszották utolsó 2018-as meccsüket is:

:

Hirdetés

Folytatjuk a tengerentúlon tanuló fiatalok teljesítményének áttekintését. Az NJCAA versenyrendszerében a College of Southern Idaho csapata Farkas Petrával a soraiban szombaton este játszotta utolsó meccsét 2018-ban. A januári folytatás elõtt érdemes megnézni, hogy Farkas Petrának miként sikerült az eddigi szereplés.

Fotó: College of Southern Idaho - athletics.csi.edu

Fotó: College of Southern Idaho – athletics.csi.edu

November eleje óta 17 mérkõzésen szerepelt a College of Southern Idaho csapatában Farkas Petra. A mutatójuk 11 gyõzelem és mindössze 6 vereség. Ezeken átlagban 14.6 percet töltött a pályán és 6 pontot, 2.2 lepattanót, 1.5 gólpasszt és 1 szerzett labdát átlagolt a kecskemétiek tehetsége.

A különbözõ mutatókban a legeket nézve, Farkas Petra kétszer ért el 13 pontot. Elõbb november végén Minneapolisban, majd éppen szombaton este a csapat Las Vegas-i tornájának záró meccsén a Grays Harbor College elleni 91-53-as siker alkalmával. Ekkor három triplát is értékesített.

A legtöbb gólpasszt és a legtöbb szerzett labdát szintén a legutóbbi meccsükön szombaton este jegyezte a magyar játékos. A legtöbb lepattanót pedig az SLCC Alumni ellen érte el egy decemberi eleji fellépés alkalmával, ekkor szám szerint hatot regisztráltak a statisztikai lapjára.

A College of Southern Idaho január 3-án a Western Wyoming Community College ellen lép pályára. Január 5-tõl pedig megkezdõdnek a SWAC – Scenic West Athletic Konferencia küzdelmei.

Hirdetés