Hirdetés
Archivum

Fegyverneky Pécsett folytatja?:

:

Hirdetés

A MiZo Pécs 2010 sajtótájékoztatójáról a klub hivatalosan kiadott sajtóanyaga a következõ mondatokkal zárul: „A fenti játékosokkal való megállapodás bejelentésével még nem zárult le a 2009/2010-es idényre a bajnoki cím visszahódítására és a Magyar Kupa megvédésére törekvõ csapatunk játékoskeretének kialakítása.” – olvasható.

Ez pedig nem jelent mást, mint hogy még tárgyalásban állnak a baranyai vezetõk… A sajtótájékoztatón természetesen nem kerülhették el a résztvevõk a kérdést. Rózsa Gábor pedig készségesen elmondta: Fegyverneky Zsófiával folytat a klub „elõrehaladott” egyeztetéseket.

A fiatal pécsi játékos a Bama.hu portálnak meg is erõsítette ezt. „Megerõsíthetem Rózsa Gábor szavait. A tárgyalások folynak, sokat beszélek a csehekkel. Szeretném, ha minél elõbb eldõlne, hogy mi lesz velem. Többet egyelõre nem szeretnék mondani.”– mondta Fegyverneky.

A Pécsrõl tavaly távozó játékosnak még egy éves szerzõdése van a Brno csapatával, ám a cseh együttes is takarékoskodni kényszerül és mivel a játékrendszerükbe sem illeszkedik Fegyverneky, így megfelelõ ajánlat esetén elengedik a magyar válogatott kulcsemberét.

Hirdetés