Hirdetés
Archivum

Fegyverneky Sopronban:

:

Hirdetés

Közel 200 érdeklõdõ részvételével szurkolói ankétot tartott kedden az MKB-Euroleasing Sopron, melyen a gárda 2011/2012-es keretét is megismerhettük.

Kedden szurkolói ankétot tartott az MKB-Euroleasing Sopron. A rendezvény elsõ felében Török Zoltán és Székely Norbert értékelte az elmúlt évadot, mely két aranyérmet hozott a klub számára. Az ankét második felének elején a Valenciába igazoló Honti Kata búcsúzott el a szurkolóktól, majd sor került a 2011/2012-es keret bemutatására is.

Három új játékos érkezését jelentették be. A nagy rivális Pécstõl Sopronba tette át a székhelyét Fegyverneky Zsófia, visszatért az együtteshez Olexandra Gorbunova és új igazolás az ausztrál-magyar Zavecz Hanna is.

Fegyvernekyt és Gorbonuvát nem kell bemutatni, míg a magyar állampolgársággal is rendelkezõ Zavecz-rõl tudni kell, hogy szülei 1956-ban hagyták el Magyarországot és az 1985-ös születésû játékos Ausztráliában a Bulleen Boomers együttesében lett ismert kosárlabdázó, mellyel idén bajnoki címet is ünnepelhetett. A fenti három név mellett még egy játékos bejelentésre vár, akivel a szóbeli megállapodás már megtörtént, de az aláírt szerzõdése az ankétig még nem érkezett vissza a klubhoz.

Török Zoltán az ankéton hangsúlyozta, hogy a keret kialakításánál ezúttal is csak addig nyújtózkodtak, ameddig a takaró ért. Sokáig úgy nézett ki, hogy a soproniak szín magyar kerettel vágnak neki az évadnak, de ezen tervek Honti Kata távozása után módosultak.
 

A Sopron jelenleg egy légióssal készül az elõttünk álló szezonra, de szükség esetén az átigazolási idõszak végéig ez a felállás módosulhat.

Az MKB-Euroleasing Sopron 2011/12-es kerete a következõ: Fegyverneky Zsófia, Fûrész Dia, Czank Tímea, Böröndy Vivien, Czinder Adrienn, Zavecz Hanna, Szabó Fanni, Olexandra Gorbunova, Krivacevic Tijana, Vágvölgyi Petra, Horti Dóra, Licskai Zsófia, Doncsecs Kitti

Hirdetés