Hirdetés
Magyarország

Fegyverneky Zsófia előrébb lépett az Euroliga gólpassz örökranglistáján:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

A Sopron Basket Facebook oldala hívta fel a figyelmet arra, hogy Fegyverneky Zsófi a a szombati Fenerbahce elleni mérkőzésen 7 gólpasszt osztott ki, ezzel pedig az Euroliga örökranglistáján már csak eggyel van lemaradva Diana Taurasi mögött. Szerdán – a Basket Landes otthonában megrendezésre kerülő találkozón – jó eséllyel őt is megelőzheti a soproniak csapatkapitánya és az összesített lista 6. helyére léphet elő!

Mint ismert, szombaton este a Sopron Basket egy remek hangulatú összecsapáson 82-59-re maradt alul a Fenerbahcéval szemben.

“Ahhoz, hogy egy ilyen csapatot, mint a Fener legyőzzünk, tökéletes mérkőzésre van szükség. Amit az elején kialakítottunk helyzeteket, nem tudtuk megfelelő százalékkal értékesíteni, és kialakult egy nagyobb különbség. Voltak jó periódusaink, de a Fener jelenleg az Euroliga megnyerésének egyik nagy esélyese. Minden téren a legjobbat kell nyújtanod, hogy meccsben legyél ellenük, ez ma nem sikerült. Megyünk tovább, koncentrálunk a szerdai találkozóra!” – értékelt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Fegyverneky Zsófia.

Hirdetés