Hirdetés
Magyarország

Fegyverneky Zsófia fejben már a következő szezonra hangol:

:

Hirdetés

Fegyverneky Zsófiát, a Sopron Basket csapatkapitányát a Soproni Téma című lap kérdezte arról, hogy miként telnek a napjai a jelenlegi helyzetben.

Hogy telnek az otthoni hétköznapok, mennyire tudod formában tartani magad?

Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen családi házban lakunk, így annyit edzek, amenynyit csak szeretnék, ráadásul kint, a szabadban. Nagyjából azt az edzésprogramot végzem, mint amikor véget ér egy aktuális szezon és még nem kezdődik el a felkészülés a következőre. Épp most lenne a bajnoki döntő, várakozásaim szerint kiélezett harcban lennénk a fináléban az elsőségért.

Mire tudod felhasználni a plusz időt?

Kisfiam, Márk sem jár oviba, így vele is többet tudok foglalkozni, ami szükséges is: nincs tesója, a nagyszülőkkel nem találkozhat, így mi vagyunk az egyetlen szórakozása, próbáljuk minél aktívabban eltölteni az időt. Igyekszünk pótolni azokat a tevékenységeket, amikre egy feszített szezonban kevés idő jut: rendezkedünk a ház körül, és több időt töltök a konyhában is, hiszen most ki tudok próbálni olyan étel-, vagy süteményrecepteket, amelyekre máskor nem lenne lehetőségem.

Hogy tervezed a jövőt?

Ahogy hallani a híreket, bízom benne, hogy javulni fog a helyzet, és a következő bajnoki idényre már teljes értékűen tudunk készülni. Az idei szezont már elengedtem, ezzel sajnos nincs mit tenni. Más sportágakhoz képest mi még szerencsések is voltunk, hiszen az alapszakaszt csaknem végigjátszottuk, a kupagyőzelmet pedig sikerült megszerezni. Nem volt még ilyen hosszú leállás pályafutásom során, de fejben már a következő szezonra hangolom magam – fogalmazott Fegyverneky Zsófia a Soproni Téma című lapnak.

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés