Hirdetés
Magyarország

Fegyverneky Zsófia gondolatai a Galatasaray mérkőzés előtt:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Szerdán magyar idő szerint 18 órától a Galatasaray otthonában lép pályára az Euroliga 6. fordulójában a Sopron Basket.

A presztízs mérkőzés előtt a soproni együttes csapatkapitánya, Fegyverneky Zsófia avatja be a szurkolókat abba, hogy áll jelenleg csapatuk, illetve kicsit a Galatasaray elleni mérkőzésre is ízelítőt ad.

“A Galatasaray-ról én azt gondolom, hogy az előző szezonhoz képest mindenképpen előreléptek. Sikerült megtartaniuk a tavalyi keretük ‘gerincét’, emellett pedig szereztek néhány olyan kaliberű játékost, akiken látszik, hogy nagyon jól illenek a rendszerükbe. Igazából, pont a múlt hét során érkezett még egy játékosuk.

Voltak extra mérkőzéseik már ebben a szezonban is, hazai pályán pedig nagyon erősek. Úgy gondolom, hogy a legjobb formánkat kell nyújtanunk, hogy egy ki-ki meccset tudjunk majd velük játszani, vagy, hogy akár győzni tudjunk.” – mondta el észrevételeit a Sopron Basket többszörös válogatott csapatkapitánya, majd gondolatmenetét saját csapata értékelésével folytatta.

“Most novemberben mondhatjuk azt előszőr, hogy teljes csapattal, teljes kerettel tudunk edzeni és készülni, ami nyílván azt is jelenti, hogy egy kicsit mindenkinek újra meg kell találni a helyét a pályán. Jelen esetben ugye főként Brianna January-ról van szó, ezért azt hiszem, hogy ez gördülékenyen fog menni. A ritmust is már érkezése pillanatától kezdve felvette.

A két mérkőzés, amit a bajnokságban utoljára lejátszottunk mutatja, hogy az első meccshez képest tudtunk előrelépni játékban, nagyon bízom benne, hogy ez így lesz a továbbiakban is. Nehéz találkozó vár most ránk. Mindenki tudja, hogy az Euroligában – főleg idegenben – nem egyszerű nyerni, de én azt gondolom, hogy nagyon sokszor megmutattuk, hogy milyen jól is tudunk játszani, hogy bárkivel fel tudjuk venni a versenyt.”

Fegyverneky Zsófia nyilatkozata ITT látható!

Fotó: Sopron Basket / Facebook

Hirdetés