Hirdetés
Magyarország

Fegyverneky Zsófia: Mérföldkő a klubhűség jegyében:

:

Hirdetés

A vasárnapi, Szekszárd elleni győztes bajnoki mérkőzésen a Sopron Basket csapatkapitánya, Fegyverneky Zsófia soproni pályafutásának fontos mérföldkövéhez érkezett, miután 412. alkalommal öltötte magára a zöld-sárga színeket, csatlakozva ezzel a soproni klub ikonjához, saját nevelésű játékosához, Honti Katához!

Klubunk hitvallásának megtestesítői, meghatározó játékosai a soproni évek alatt rengeteg örömet okoztak alázatos, csupaszív játékukkal szurkolóinknak, olyan ikonokká kinőve magukat, akikre példaképként tekinthetnek nem csak sportakadémiánk, de az egész magyar kosárlabda utánpótlás feltörekvő kosárlabdázói.

– olvasható a Sopron Basket közleményében, mely kiemeli: Zsófi klubhűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a klubrekord beállítással párhuzamosan újabb egy évre szóló szerződést írt alá a csapathoz, mellyel a 11. szezonját fogja megkezdeni a Sopron Basket vezéreként, csapat-kapitányaként!

Reméljük, hogy még sokáig fog számunkra örömet okozni fáradhatatlan játékával, és sok fényes sikert ünnepelhetünk vele együtt a jövőben is!

Zsófi, tiszta szívből gratulálunk!

– zárja sorait a Sopron Basket közleménye, melyhez mi is csak csatlakozni tudunk!

Hirdetés