Hirdetés
Magyarország

Fegyverneky Zsófia visszatér a válogatottba:

:

Hirdetés

Komoly erősítésre számíthat a női kosárlabda válogatott Szlovákia ellen. A kulcsfontosságú utolsó csoportmeccsre visszatér a nemzeti csapatba a Sopron Európa-klasszisa, Fegyverneky Zsófia – olvasható a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének honlapján.

Mint azt Székely Norbert szövetségi kapitánytól megtudtuk, a jelenleg a Sopron Baskettel Euroliga-buborékban tartózkodó nagyszerű hátvéd pénteken csatlakozik Székesfehérváron a kerethez.

Fegyverneky Zsófi sokadvirágzását éli, hatalmas szerepe van abban, hogy klubja eddig veretlen az Euroligában. Az ő szereplésével jelentősen megnőnek a variációs lehetőségeink a külső posztokon, rutinja, kimagasló játéktudása és személyisége nagyon sokat jelenthet fiatal csapatunknak. Ezúton szeretném megköszönni a soproniaknak, hogy támogatták Zsófi visszatérését a válogatottba.

Fegyverneky Zsófia legutóbb a 2019-es Európa-bajnoki selejtezőkben szerepelt a válogatott színeiben, akkor Tiranában lépett pályára Albánia ellen. A magyar válogatott utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőzését február 4-én, csütörtökön vívja a szlovákiai Pöstyénben a házigazda Szlovákiával.

Hirdetés