Hirdetés
USA

Fél óra alatt elkeltek Sabrina Ionescu New York Liberty mezei:

:

Hirdetés

A pénteki WNBA draft után a Fanatics hivatalos boltjában elérhetővé vált az első szállítmány Sabrina Ionescu nevével ellátott New York Liberty mezekből. A női szakágban ritkán tapasztalt érdeklődést jól mutatja, hogy az 59.99 dollárért forgalomba került mezek fél óra alatt elkeltek – írja a 247sports.com.

A nagy érdeklődés nem véletlen. Gyakorlatilag minden felmérés azt mutatja, hogy különösen a fiatalok körében, a 18-24 éves korcsoportban Sabrina Ionescu jelenleg a legnépszerűbb női kosárlabdázó az Egyesült Államokban. Ősszel a Nike egy zöld és egy fehér limitált kiadású Oregon-mezt hozott forgalomba. Az NCAA szabályai szerint ezeken név nem szerepelhet, de a mezszám természetesen igen. Ezen termékek is egy nap alatt elfogytak.

Minden egyéni díjat begyűjtött Sabrina Ionescu idén és profi szereplése elé a szakmai szempontokon túl gazdasági oldalról is nagy várakozásokat fűznek a WNBA illetékesei. Abban nincs vita, hogy óriási szüksége lenne egy újabb “nagy világsztárra” a női szakágnak. Erre pedig minden adottsága megvan.

A Naismith és a Wade – díjak mellett az Associated Press, az edzők szakszervezete (USBWA) és az ESPN.com szavazásán is az év legjobbja lett Ionescu. Két komoly rekorddal, a 26 tripla-duplával és a teljes egyetemi karrierje szintjén 2000 pont (2562), 1000 gólpassz (1091) és 1000 lepattanó (1040) átlépésével zárt, ami még senkinek sem sikerült.

Fotó: New York Liberty

Hirdetés