Hirdetés
Magyarország

“Felemelő érzés lesz az új sportlétesítményben játszani”:

:

Hirdetés

Csütörtökön egy galériát már közölhettünk arról, hogy az Aluinvent DVTK játékosai meglátogatták az épülő multifunkcionális csarnokot. A klub honlapja részletes összeállítást készített a látogatásról.

A DVTK elsőszámú kosárlabda csapata az Aluinvent DVTK először tekintette meg együtt a már előrehaladott fázisban lévő DVTK Multifunkciós Sportcsarnokot. A lányok izgatottan várták ezt a pillanatot, hisz ők lesznek ebben az óriási komplexumban az egyik legtöbbet a DVTK szakosztályai közül – fogalmaz a DVTK.eu portál.

Diósgyőrben lakom a párommal, szóval én mindennap megcsodálom kívülről. Most először járhattuk be együtt a csapattal belülről és teljesen más érzés volt. Azt gondolom, hogy egy ilyen óriási, vadonat új sportlétesítményben játszani és edzeni, ahol 5 teljes és két fél kosárlabda pálya is található nagyon felemelő érzés lesz. Ez is egy plusz élményt fog adni a mérkőzések alkalmával nekünk és a szurkolóink számára egyaránt. A DVTK Multifunkciós Sportcsarnok éppen egy olyan fázisban jár, ahol a pálya parkettájának utolsó részét rakják a helyére, ennek lehettünk most részesei. Megnézhettük, hogyan teszik le, mely az NBA-ben használt parkettákhoz hasonlóan puha, melynek az a fő előnye, hogy kíméletesebb az azon sportolók lábainak. Körbejárhattuk a leendő öltözőnket, a VIP szektort, a konditermet és a pályákat. Úgy gondolom tökéletesen ki fogja elégíteni a majd itt sportoló szakosztályokat. Külön örülök neki, hogy az utánpótlás csapataink is itt fognak edzeni, így többször találkozhatnak példaképeikkel a fiatal tehetségek, és gyakrabban nézhetik őket akár edzéseken, ami motivációként szolgálhat. Összességében szuper lesz a multicsarnok és már alig várjuk a lányokkal, hogy felavathassuk!

– mesélte a klub honlapjának izgatottan Medgyessy Dóra, az Aluinvent DVTK csapatkapitánya

“Nem mostanában voltunk itt utoljára a csapattal az új csarnok építésén, azóta nagyon sokat épült és szépült a csarnok. A lányoknak és jómagamnak is szerintem egyre könnyebben elképzelhető, hogy hogyan fog kinézni, amikor kész lesz, ezáltal még izgatottabbak vagyunk ezzel kapcsolatban.” – mondta el Földi Attila, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. – “Természetesen egyre jobban várjuk azt a pillanatot, amikor edzhetünk, de még inkább azt, amikor már nézők előtt játszhatunk ebben az új létesítményben. Mindent meg kell tennünk majd azért, hogy a minden bizonnyal gyönyörű csarnokunkat, nézőkkel is fel tudjuk tölteni. Remélem ez már a mostani szezon folytatására is remek motivációként szolgál a csapatnak.”

Az új multifunkciós csarnok 2021 tavaszán kerül átadásra.

 

Hirdetés