Hirdetés
Archivum

Félidei rangsorok az NCAA nõi kosárlabda bajnokságából:

:

Hirdetés

Február közepére már körvonalazódnak az erõviszonyok a legjobbak között az Egyesült Államokban az egyetemi kosárlabdázás élvonalában. Ilyenkor két fontos lista ad képet a csapatok és a játékosok formájáról.

Közzétették a Naismith Trophy Midseason Team névsorát. Ez annak a kiemelkedõ teljesítményt nyújtó 30 játékosnak a listája, akikre a szezon elsõ felének idei produkciói alapján felfigyeltek a szakemberek.

A listán, mely az alábbiakban olvasható, öt Notre Dame (Marina Mabrey, Arike Ogunbowale, Jessica Shepard, Brianna Turner, Jackie Young), három Oregon (Ruthy Hebard, Sabrina Ionescu, Satou Sabally) és három UConn (Napheesa Collier, Crystal Dangerfield, Katie Lou Samuelson) játékos található.

Összesen a szakemberek hét különbözõ Konferenciából és 20 intézmény játékosaiból állították össze a rangsorukat.

A teljes névsor

Hétfõrõl keddre virradóra az UConn – South Carolina bajnoki rangadó közvetítésének szünetében hirdették ki a szezon felezõ top16-os csapatrangsort.

Ez azt jelenti, hogy ha most lenne vége az alapszakasznak és kellene elkészíteni a rájátszás kiemelését, akkor a top16, illetve a négy régió az alábbiakban látható módon kerülne rangsorolásra és kialakításra.

Itt az elsõ hat sorrendje Baylor, Louisville, Oregon, Mississippi State, UConn és Notre Dame.

A top 16

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

A régiós beosztás

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Fotó: NCAA.com

Hirdetés