Hirdetés
Archivum

Felvették a Világbajnokság hivatalos klipjét:

:

Hirdetés

A Palma de Mallorcán edzõtáborozó spanyol válogatottnak több programon is részt kell venni a szeptemberi Világbajnokság felvezetéseként. Ebbõl az egyik leghangulatosabbra a közelmúltban került sor, amikor a Világbajnokság hivatalos klipjét rögzítették.

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es

A 2018-as nõi kosárlabda Világbajnokság sok tekintetben komoly szintlépés lesz a sportágban. A FIBA és a spanyol szövetség érezhetõen mindent elkövet az esemény rangjának még további erõsítésében. Ennek része, hogy a VB saját dalt és klipet kap, melyekkel a következõ hónapokban sokat találkozhatunk majd.

A tenerifei Világbajnokság hivatalos dalát egy huelva-i énekesnõ Marta Soto adja elõ. A címe „Un Sueño Compartido”, azaz „Egy közös álom” lesz. A spanyol szövetség közleménye szerint ez reflektál arra, amit a válogatott játékosok is megfogalmaztak az edzõtábor kezdetén. A közös álom ugyanis nem más, mint hazai közönség elõtt felérni a csúcsra.

A szervezõbizottság a Warner kiadót kérte fel az elõadó megkeresésére. Végül Marta Soto-ra esett a választás, aki azt a fiatal nõi közönséget képviseli, akiket inspirálni akarnak a rendezvénnyel.

A videó a forgatásról, fotózásról

Hirdetés