Hirdetés
Archivum

Festménnyel köszöntötték a soproni szurkolók Roberto Iniguez-t:

:

Hirdetés

A Sopron Basket bajnoki címe után az ünneplés közben a soproni szurkolók Roberto Iniguez-t köszöntötték egy festménnyel.

Roberto Iniguez kétszer vezette Euroliga Final4-ba a Sopront. A kiváló spanyol szakember ezen felül két bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a csapattal. 

“Idõre van szükségem az értékeléshez. Tudom, hogy lehetetlen jobbnak lenni, de nagyon nehéz megnyerni minden mérkõzést. Ehhez kell egy ilyen közösség, a hit az edzõben. Nagyon nehéz ezt az eredményt megismételni! 2-3 napra szükségem van, hogy pontosan értékelni tudjam majd a szezont. Az biztos, hogy ennek a csapatnak volt a legjobb kémiája, ahol valaha dolgoztam. Hisznek bennem, hisznek a munkában. Ha végigtekintünk a legfontosabb ligákon Európában, láthatjuk, hogy mindenkinek becsúszik egy-egy vereség, nem sokan tudják megcsinálni a veretlen szezont. Ehhez ilyen játékosok szükségesek! Õk ezt nélkülem is képesek elvégezni, de én ilyen játékosok nélkül ezt nem tudnám véghez vinni. A jövõrõl ma nem akarok beszélni. Tudom a jövõmet, de ma élvezni akarom a sikert. Európa legjobb klub menedzserével akarok elõször beszélni a jövõrõl, Török Zolival. Utána jöhetnek mások! ” – idézi a Sopron Basket honlapja Roberto Iniguez nyilatkozatát a döntõ harmadik találkozóját követõen.

Hirdetés