Hirdetés
Archivum

Fiatal magyar edzõvel teljes a soproni keret:

:

Hirdetés

A Sopron Basket közleményben jelentette be, hogy a másodedzõ és videóelemzõ posztot a PINKK-Pécsi 424-nél vezetõedzõként tevékenykedett Laczka Miklós fogja betölteni. Részletek a klub összeállításában.

Forrás: Sopron Basket

Forrás: Sopron Basket

Forrás: Sopron Basket

Ahogy a csapathirdetés során is elhangzott, maradt még néhány nyitott kérdés a stáb és a 12. játékos vonatkozásában. A napokban ezen a téren is döntések születtek.

A másodedzõ és videóelemzõ posztot a PINKK-Pécsi 424-nél vezetõedzõként tevékenykedett Laczka Miklós fogja betölteni. A fiatal, tehetséges szakembernek nemcsak az ellenfelek feltérképezése, hanem a saját játékunk, edzéseink, játékosaink elemzése is a feladatai közé fog tartozni. Így a vezetõedzõ, Gáspár Dávid, valamint az atléta edzõ, Szegedi Róbert után, újabb fiatal tehetséges magyar szakember került szakmai stábunkba.

Játékos keretünk mindenkori 12. tagja a következõ szezont az Amatõr NB1 Piros csoportjában megkezdõ Sportdarázs csapatából fog kikerülni. Varga Sára, Bakó Patrícia, Kocsis Fanni és Szeli Kitti azok, akikre elsõ sorban számítunk.

A 2019/2020-as szezonra a keretünk ezzel teljes lett. A felkészülés, az edzõi stábunk és játékosaink korosztályos válogatott kötelezettségeit figyelembe véve, több lépcsõben, augusztusban indul.

Hirdetés