Hirdetés
Magyarország

“Fizikálisan és mentálisan is felkészültnek érzem magam”:

:

Fotó: Rébay Viktor

Hirdetés

A napokban jelentette be a TFSE-MTK, hogy visszatér Süle Krisztina. A 2019/2020-as évadban csapatkapitányi posztot betöltő játékos közel két éve a csonka szezon végén vonult vissza. A sérüléshullám közepette azonban ismét igyekszik segíteni csapatát.

“Nagyon jól vagyok, fizikálisan és mentálisan is felkészültnek érzem magam. Jó újra itt lenni, eléggé izgatott vagyok még, de örülök, hogy itt lehetek.” – mondta Süle Krisztina a klub videós riportjában, ahol a visszatérési folyamatról is kérdezték.

“Ott kezdeném, hogy jó pár hete lejárok a Piros csoportos csapathoz edzeni, illetve a saját kis funkcionális tréningemet nyomom már jó pár hónapja. Nem azért, mert vissza akartam térni, hanem csak jól esett mozogni újra. A héten történt a megkeresés a sajnálatos sérülések miatt. Szívesen elvállaltam, mert azt gondoltam, hogy hasznára tudok lenni a csapatnak a rutinommal, tapasztalatommal.” – foglalta össze az elmúlt időszakot Süle Krisztina.

Fotó: Rébay Viktor

A Covid miatt félbeszakadt szezonban 24.5 perc alatt 9.6 pont, 2.9 lepattanó és 2.6 gólpassz átlaggal segítette a társai a rutinos játékos. Ahhoz a szezonhoz képest viszont átalakult a TFSE-MTK.

“Nagyon brusztolós, ugyanakkor nagyon fiatal a csapat. Az elmúlt két évben talán nem ez jellemezte ezt a csapatot, ez átalakult, amióta én itt voltam. A fiatalság miatt nagyon lelkesek, nagyon mennek a lányok, de van egy kis rutintalanság bennük. Azt látom, hogy a szezon kezdete óta mérkőzésről mérkőzésre fejlődnek. Biztos vagyok benne, hogy végig nagyon keményen dolgoznak. Ahány edzésen én részt vettem, mindenki odatette magát.” – mondta az idei csapatról Süle Krisztina, aki szombaton a PINKK-Pécsi 424 otthonában már pályára léphet.

“Van bennem izgatottság és kíváncsiság, hogy én hogy fogok tudni teljesíteni, miben tudok a csapatnak segíteni. Nagy elvárások nincsenek magam felé. Azt gondolom, hogy már a rutinommal, a tapasztalatommal, ha azt a kispadon át tudom adni, két jó szót tudok szólni vagy pár percre tudom segíteni őket a mérkőzésen, akkor én nagyon boldog leszek és remélem, hogy nyerünk.” – összegzett Süle Krisztina.

A PINKK-Pécsi 424 – TFSE-MTK bajnoki mérkőzés átfogó beharangozója Magyar Bianka vezetőedzővel ITT olvasható.

Hirdetés