Hirdetés
Archivum

Floridában sem talált legyõzõre a Connecticut:

:

Hirdetés

Hiába betlizett a két legnagyobb csillag, Maya Moore és Tiffany Hayes, a Connectucit Egyetem így is magabiztosan menetel. Az aktuális áldozatuk a South Florida csapata volt.

Tampában 5144 nézõ gyûlt össze a UConn vendégjátékára. A szép számban kilátogató hazai szurkolóknak a napfényes Floridában hamar az arcukra fagyott a mosoly. Egy 0-12-es futással kezdte a mérkõzést az idén is magabiztos Connecticut. Ezzel gyakorlatilag el is dõlt a találkozó sorsa. A South Florida elsõ pontjaira 6 és fél percet kellett várni, de azt nem lehet mondani, hogy ezzel megkezdték volna a felzárkózást. 9 perccel az elsõ félidõ vége elõtt 2-22 állt az eredményjelzõn.

A 20-38-as elsõ 20 perc után, a második félidõben megsemmisítõ verést mért a Conencticut az ellenfelére. A különbség folyamatosan nõtt, egy rövid szakaszon 30 pont feletti differenciát jegyezhettünk fel. Végül 80-54 arányban nyert Geno Auriemma együttese.

A Connecticut úgy húzta be a találkozót, hogy a nagy sztár Maya Moore mezõnybõl mindössze egy duplát és egy triplát értékesített. A csapat legjobbja 16 pontjával az újonc Stefanie Dolson lett.


Eredmény

University South Florida – UConn 54-80 (20-38)

Hirdetés