Hirdetés
Archivum

Földi Attila marad a Vasas Akadémia vezetõedzõje:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia sajtóközleményben jelentette be, hogy Földi Attila marad az NBI/A-s csapat vezetõedzõje. Az alábbiakban a klub közleménye olvasható a szerzõdéshosszabbításról.

 Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

A Vasas Akadémia szerzõdést hosszabbított felnõtt csapatának vezetõedzõjével, Földi Attilával. A fiatal mester harmadik szezonját fogja tölteni jövõre Pasaréten NBI/A-s csapatunk élén.

Bár még csak az alapszakasz végén járunk, elkezdõdtek a tárgyalások a jövõ évvel kapcsolatban. A Vasas Akadémia felnõtt csapatának vezetõedzõje, Földi Attila volt az elsõ, aki meghosszabbította szerzõdését a következõ szezonra.

„Két évvel ezelõtt, mikor a Vasas Akadémia felnõtt csapatának vezetésére felkértük Földi Attilát, többen csodálkoztak, hogy egy fiatal, felnõtt élvonalban tapasztalattal nem rendelkezõ edzõt választunk. Úgy gondoltuk, hogy fiatal játékosaink mellett egy fiatal ambiciózus edzõnek is szeretnénk megadni a fejlõdés, és bizonyítás lehetõségét. Attila élt ezzel, és bizonyította, hogy türelemmel és alázattal, rutinosabb edzõktõl tanulva, fiatal tehetséges játékosokkal is lehet eredményeket elérni. Szakmai fejlõdését mi sem bizonyítja jobban, hogy több ajánlatot kapott a következõ szezonra, de nagy örömünkre a Vasas Akadémia mellett döntött, amit nagyon köszönünk” – mondta Krivacsevics Dragoljub, a Vasas Akadémia szakosztály-vezetõje.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

„Mindenek elõtt szeretném megköszönni a klubnak a bizalmat és azt, hogy felajánlották a folytatás lehetõségét. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mit adott nekem ez az egyesület. Egy olyan lehetõséget, amit lássuk be sehol máshol nem adtak volna meg egy fiatal edzõnek, Azóta is bárhogy alakultak az eredmények, mindig mellettem álltak, mert abból indultak ki, hogy milyen a munka, amit elvégzünk nap mint nap. Azt gondolom, hogy abban, ha akad is hiba, maximálisan törekszünk annak megoldására, és meg is oldjuk. Tapasztaltam, hogy ez a legtöbb helyen nem így van, és sem játékos, sem edzõ szempontból nem a fejlõdés az elsõ, hanem a pillanatnyi eredmény, siker. Úgy érzem, van még hova fejlõdni, és erre ideálisabb közeg nincs sem nekem, sem a játékosainknak. Itt tudom azt, hogy megvan a szabadságom, hogy kreáljak és kitaláljak új dolgokat, de egyben, ha segítségre szorulok vagy tanács kell, mindig megkapom Krivitõl, és így a tanulásom töretlen. Nem félek a pletykáktól, hogy tehetséges játékosaink elhagyják a klubbot, lehet, hogy lesz távozás, de biztos vagyok benne, hogy a legtöbben együtt maradunk. Tudom, ha lesz is változás, nem fogunk megijedni és tétlenek lenni, hanem megoldjuk a helyzetet. Idén nekem is volt komoly ajánlatom, lett volna lehetõségem anyagilag komolyabb munkát vállalni, de az elõbb felsorolt okok a maradásra ösztönöztek, valamint még egy indok, amiben viszont nem vagyok biztos, hogy bárhol meglenne, mert korábban sem tapasztaltam sehol. Ez pedig a csapat, és annak tagjai, akikkel dolgozok. Nyugodtan mondhatom, hogy soha nem dolgoztam ilyen jó hangulatban, ahol mindannyian szeretjük egymást, együtt nevetünk, sírunk és együtt harcolunk a céljainkért. Nem frázis, olyan ez, mint egy nagy család, mi pedig mindannyian tudjuk a szlogent: A család az elsõ! Hajrá Vasas” – mondta a Vasas Akadémia vezetõedzõje.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Hirdetés