Hirdetés
Magyarország

Folytatódik az Amatőr Bajnokság:

:

Hirdetés

A Hepp Kupa 2. fordulója után a hétvégén az ANB Piros és Zöld csoportjában összesen 11 mérkőzést rendeznek. Rövid áttekintés.

A Piros csoport egyetlen hétközi találkozójáról már beszámoltunk, ezen az MTK-Budapest legyőzte a NKA-Pécs-PEAC csapatát. A hétvégén két rangadót is rendeznek, ahol a veretlen együttesek komoly erőpróba előtt állnak. A listavezető Ajka az üldözőboly egyik legerősebb tagjával a Csata DSE-vel méri össze az erejét. A szintén hibátlan mérleggel rendelkező BKG PRIMA Akadémia a Vasas Akadémia vendége lesz.

A középmezőnyből a MAFC Tatabányára látogat, az ELTE-BEAC Újbuda a Széchenyi KA otthonában lép pályára. A soproni Sportdarázs pedig Kecskeméten szerepel. Emellett pótolják az első fordulóból a DEAC DSI – NKA-Pécs-PEAC találkozót.

A Zöld csoportban az élbolyból a veretlenül listavezető TFSE II. az elmúlt három mérkőzését megnyerő Törekvés SE együttesét fogadja. Az Atomerőmű KSC Szekszárd második csapata a Nyíregyháza ellen folytatja szereplését, míg a Baja Szolnokra látogat. Mindhárom párban esélyesebb lesz a magasabban rangsorolt gárda.

A középmezőnyből a Nagykanizsa a sereghajtó Tatával mérkőzik.  A szintén nyeretlen Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia ellenfele pedig a Pilis Basket lesz,

Menetrend

Piros csoport

November 30., szombat
13:00 Ajka – Csata Diáksport Egyesület
18:15 MAFC – Tatabányai Kosárlabda Club
December 1.. vasárnap
13:00 Vasas Akadémia – BKG PRIMA Akadémia
15:00 Kecskeméti Kosárlabda Club – Sportdarázs
16:00 DEAC DSI – NKA-Pécs-PEAC
18:00 Széchenyi KA Győr – ELTE-BEAC Újbuda

Zöld csoport

December 1.. vasárnap
13:00 Szolnoki MÁV Sportegyesület – Bajai Női Kosárlabda Klub
14:00 Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia – Pilis Basket
15:00 Tatai SE – Kanizsai Vadmacskák SE
17:00 TFSE II. – Törekvés SE
18:00 Atomerőmű KSC Szekszárd II. – Nyíregyházi Kosársuli

Hirdetés