Hirdetés
Magyarország

Folytatódnak a Piros csoport küzdelmei:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Soproni Darazsak Sportakadémia

Hirdetés

Közel egy hónap szünet után folytatódnak ANB Piros csoportjának küzdelmei.

Utoljára december 12-én rendeztek teljes fordulót. Azóta két mérkőzést vívtak, december 30-án a ZTE NKK 87-67-re nyert Szekszárdon, majd most csütörtökön, tehát január 6-án az Ajka 55-52-re felülmúlta a Csata DSE-t. Ezzel elvette a listavezető veretlenségét, így már nincs hibátlan csapat a mezőnyben.

Vasárnap öt mérkőzésre kerül sor a 11. fordulóból. A játéknap rangadóján a 8 győzelemmel és 2 vereséggel rendelkező Ajka a PINKK-PVSK U23 vendége lesz. A pécsieknek 7 győzelmük és 3 vereségük van. Az élbolyból az Ajkához hasonló mutatóval rendelkező Vasas a MAFC-ot fogadja.

A középmezőny csapatai közül a DEAC vendége a DVTK U23 lesz, míg a Sportdarázs-SMAFC a nyeretlen Bajához látogat. Közvetlen riválisok csatája lesz a Kanizsai Vadmacskák SE és az Atomerőmű KSC Szekszárd II. összecsapása.

A 11. forduló további mérkőzései közül az NKA Universitas PEAC II. – Csata DSE találkozót hétfő rendezik, a ZTE NKK – MTK-TFSE összecsapást január 27-re halasztották. A BEAC Újbuda – UNI-Győr SZESE párharc új időpontja pedig egyeztetés alatt.

A vasárnapi menetrend

13:00 DEAC – DVTK U23
13:00 Vasas Akadémia II. – MAFC
16:00 Kanizsai Vadmacskák SE – Atomerőmű KSC Szekszárd II
18:00 PINKK-PVSK U23 – Ajka
18:00 Bajai Női Kosárlabda Klub – Sportdarázs-SMAFC

Tabella

Hirdetés