Hirdetés
Utánpótlás

Folytatódnak az utánpótlás szakmai együttműködések Sopronban:

:

Hirdetés

A Soproni Darazsak Akadémia adta hírül, hogy a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémiával karöltve folytatódnak a szakmai együttműködések a város iskoláival.

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlap

Akadémiánk, a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémiával karöltve közel 20 éve működik együtt a város iskoláival.

Az alsós, előkészítő csoportok működtetése terén különösen szoros ez a kapcsolat. A két akadémia edzői helyben, az iskolákban tartanak játékos kosárlabda foglalkozásokat a mozogni vágyó lányoknak, illetve a fiúknak. Sporteszközökkel, tornatermi fejlesztésekkel is hozzájárulunk partner iskoláink modernizálásához, illetve szakmai támogatást is nyújtunk az iskolák részére, mind a kosárpalánta programhoz, mind a diákolimpiai szerepléshez. Utóbbiban tavaly egy kiugró sikernek is örülhettünk, miután két soproni iskola is a legjobb négy közé jutott! A lányok 3. korcsoportjában a Hunyadi az első, míg a Gárdonyi a negyedik helyen végzett az országos döntőn.

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia – sopronidarazsak.com

A hétvégi Mikulás Kupa keretében ezen két bázis iskolánkkal írtunk alá határozatlan idejű szerződést a sikeres, mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat további megerősítése végett.

Ezúton is köszönjük a tankerület, és a partner iskoláink támogatását azon törekvéseink terén, hogy minél több fiatalnak biztosítsuk kosárlabda edzéseink keretében az egészséges élethez elengedhetetlen, önfeledt mozgás örömét!

A közeljövőben további bázis iskoláinkkal is szerződésben erősítjük meg a sikeres együttműködést.

Hirdetés