Hirdetés
Archivum

Folytatódott a WNBA elõszezon:

:

Hirdetés

Csütörtökrõl péntekre újabb három mérkõzést rendeztek a WNBA elõszezonjában. Az alábbiakban a játéknap rövid összefoglalója következik.

Lejátszotta elsõ felkészülési meccsét a címvédõ Minnesota Lynx és ezen 77-74-re verték a New York Liberty gárdáját. A Lynx keretében Renee Montgomery 17 ponttal lett a legeredményesebb, míg Maya Moore és Sylvia Fowles 10-10 egységig jutott.

A Chicago Sky 95-75 arányban bizonyult jobban az Atlanta Dream csapatánál. A legeredményesebbjük a 14 pontos Betnijah Laney lett. Elena Delle Donne pedig 10 ponttal és 3 lepattanóval zárt. A találkozó után Pokey Chatman keretet szûkített, Jacki Gemelos és Jordan Jones került ki a csapatból.

A Connecticut Sun pedig 76-53-ra múlta felül a San Antonio Stars alakulatát. A Drafton harmadik helyen kiválasztott Morgan Tuck remekelt a gyõztes csapatban, 16 pontot szerzett. Érdekesség, hogy a második helyen kiválasztott Moriah Jefferson-nak nem sikerült ilyen jól az este a San Antonio színeiben. Nyolc dobásából mindössze egy talált utat a gyûrûbe és mindössze 3 ponttal, illetve 3 lepattanóval zárt.

Hirdetés