Hirdetés
Archivum

Fontos elismerést kapott a WNBA-tõl Briann January:

:

Hirdetés

A Sopronba szerzõdõ Briann January fontos elismerést kapott minap a WNBA-tõl. A Phoenix Mercury klasszisa május hónapra a “WNBA Cares Community Assist Award presented by State Farm” díjban részesült.

A liga vezetése minden hónapban kiosztja a “WNBA Cares Community Assist Award presented by State Farm” díjat. Azok részesülhetnek benne a játékosok közül, akik aktívan részt vesznek a liga különbözõ jótékonysági akcióiban, illetve ezen felül is segítik saját közösségüket. Briann January ebben mindig is az élen járt. Számtalan civil szervezetet segít anyagilag és aktivistaként is.

Két területen nagyon aktív January, ezek az LGBTQ közösséget segítõ kezdeményezések sorsa és az alacsony jövedelmûek élethelyzetének javítására irányuló törekvések.

“A különbözõ közösségek támogatása nagyon fontos. Emberileg is sokat tanulhatunk ezekbõl és egy kicsit a társadalmi kapcsolatainkat is erõsíti. Engem nagyon motivál, hogy példát mutassak. Lássák, hogy én, aki hasonló helyzetbõl jövõk, mit érhettem el és megértem a harcukat. Ezen érzelmi kötõdõsen keresztül talán változást hozhatnak vagy a példámmal megadhatom néhány ember szánéra a kezdõ lépésekhez a lökést.” – mondta January.

A díj azt jelenti, hogy a liga és a State Farm 5000 dollárral támogatj az elismerést megkapó játékos által megnevezett civil szervezetet. January az Odyssey Youth Movement számára ajánlotta fel a díjat. Õk az LGBTQ fiatalok beilleszkedését segítik.

Gratulálunk!

Hirdetés