Hirdetés
USA

Fontos meccseket vívnak a magyar lányok az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

Az előttünk álló napokban igazi meccsdömping lesz az Egyesült Államokban. Nézzük, hogy milyen magyar érdekeltségű találkozók jönnek.

Az Ohio State keddről szerdára virradóra a Northwestern gárdáját fogadja. A Big Ten listavezetője ellen rendkívül nehéz dolguk lesz Juhász Dorkáéknak, akik az utolsó hazai meccsüket vívják az alapszakaszban. A hétvégén drámai csatába maradt alul a csapat, miután nagy felzárkózást követően egy utolsó másodpercekben elért találat döntött. Magyar szempontból viszont jó látni Juhász Dorka sokszínű és eredményes játékát.

A Duquesne a Fordham alakulatát látja vendégül. Az A-10 Konferenciában a VCU együttesével holtversenyben listavezetők. Rendkívül erős szakmai programmá nőtték ki magukat az utóbbi években. Hiába 21-9 az örökmérleg a Duquesne javára, de az utolsó négy meccset a Fordham nyerte. Nem lesz könnyű dolguk Aho Nináéknak, de bármi lesz az eredmény, a végzős hallgatók köszöntése miatt biztosan emlékezetes este elé néznek.

Forduljunk a Divízió II. felé, ahol a Tampa megnyerte a Sunshine State Konferencia alapszakaszát. Nagy Dorottyáék számára a Florida Southern. elleni találkozó jó felkészülési esélyt kínál a rájátszásra. Az aktuális rivális a konferencia harmadik helyezettje jelenleg és komoly játékerőt képvisel. Január végén nagy csatában 65-60-ra sikerült legyőzni őket.

Az UMSL Tritonok a Lewis-t fogadják. A GLVC bajnokságának jelenlegi harmadikja érkezik, akiket azonban január végén 71-60-ra sikerült legyőzni. Szörényi Laura egyetemi pályafutása első dupla-dupláját jegyezte hétvégén és ezúttal is nagy szükség van remek egyéni teljesítményekre a bravúrhoz, ami esélyt adna a rájátszás elérésére.

 

Hirdetés