Hirdetés
Archivum

Fontos mérkõzést nyert a New York Liberty Washingtonban:

:

Hirdetés

Kelet negyedik és ötödik helyezettje találkozott szerdáról csütörtökre virradóra a WNBA-ben. A mérkõzésen a New York Liberty 88-78-ra diadalmaskodott a Washington Mystics otthonában.

A Mystics és a Liberty versenyfutását várják a szakemberek az utolsó rájátszást érõ helyért a WNBA keleti fõcsoportjában, így a két gárda idei négy egymás elleni mérkõzése hatványozott téttel bír. A négy találkozóból az elsõre került sor. A Liberty 12-2-vel kezdett, de ezt követõen a Mystics egy 10-2-es szériával felzárkózott és innentõl kezdve a negyedik szakasz elejéig fej-fej mellett haladtak a csapatok.

Az elsõ etap végén 21-16-ra vezetett a Liberty, majd a félidõre 35-33-ra felzárkózott a Mystics. A harmadik negyedben Pondexterék 7 ponttal megléptek, de a hazai gárda nem adta fel. A negyed utolsó percében fordítottak. A záró játékrészre végül mégis 59-58-as Liberty elõnyrõl érkeztünk.

A Mystics 8 perc 59 másodperccel a lefújás elõtt 62-61-re vezetett. Ekkor Bone ziccerével a Liberty fordított és ez a találat egy 13-2-es széria kezdete volt. A Liberty a 22 pontos Kara Braxton és a 19 pontos Cappie Pondexter vezérletével egy rendkívül fontos gyõzelmet aratott.

Eredmény
New York Liberty – Washington Mystics 88-78
 

Hirdetés