Hirdetés
Archivum

Fontos rangadót nyert a Seattle Storm:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra négy mérkõzést rendeztek a WNBA küzdelmei alkalmával. Nézzük a játéknap rövid összefoglalóját.

Az éjszaka rangadóján a Seattle Storm 81-76-ra legyõzte a Washington Mystics alakulatát. A Storm sorozatban harmadik idegenbeli rangadóját nyerte meg. A kiélezett találkozón a harmadik negyed végén és a negyedik etap elején 16-1-es sorozatot csinált a Storm. Ezt követõen a Washington még felzárkózott, de fordítani nem tudott. Breanna Stewart és Sue Bird 17-17 ponttal zárt.

A Chicago Sky elszenvedte sorozatban második vereségét. A Sky a sérült Elena Delle Donne nélkül is szorossá tudta tenni a találkozót. Bár a negyedik negyed elején 10 ponttal vezetett a Fever, de egy 13-3-as szériával egyenlített a Sky. Az utolsó négy percben azonban a Fever a végül 20 pontot jegyzõ Briann January klasszis teljesítményének köszönhetõen uralta a meccset.
 

Ami a játéknap többi mérkõzését illeti. A New York Liberty 89-82 múlta felül a Connecticut Sun alakulatát. Ezzel a Liberty nagy lépést tett a tabellán a harmadik hely megszerzése felé, de a Sun esélyei is megmaradtak. Megszakadt a Dallas Wings 11 meccses vereség-sorozata, miután 92-84-re múlták felül a San Antonio Stars gárdáját.
 

Eredmények
Seattle Storm – Washington Mystics 81-76
Chicago Sky – Indiana Fever 88-95
Connecticut Sun – New York Liberty 82-89
Dallas Wings – San Antonio Stars 92-84
 

Hirdetés