Hirdetés
Magyarország

Fontos tudnivalók a Magyar Kupa előtt:

:

Hirdetés

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) részletes szurkolói tájékoztatót tett közzé a jövő héten kezdődő Killik László Női K&H Magyar Kupa előtt.

Forrás: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ)

A Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcasdöntője jövő héten csütörtökön kezdődik, a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyolcasdöntőjét pedig április elején rendezik. A két rendezvényhez kapcsolódóan több dologra szeretnénk felhívni a szurkolók figyelmét!
– Kérjük, hogy a számukra kijelölt szektorokba vásároljanak jegyet. Ellenkező esetben a biztonsági embereknek meg kell tagadniuk a belépést, és új jegyet kell vásárolniuk.
– A pályarendszabályok elérhetőek a női kupa hivatalos honlapján, a http://nmk2020.hunbasket.com oldalon.
– A szurkolók csak a pályarendszabályokban megjelenített méretű zászlókat vihetik be a csarnokba. A zászlók tartalma csak pozitív szurkolói üzeneteket tartalmazhat. A nagyobb méretű zászlókról lehetőség szerint előzetesen adjanak tájékoztatást az MKOSZ részére az mkosz@hunbasket.hu email-címre. A nagyméretű molinók csak akkor kerülhetnek kifeszítésre a fej fölött, ha azok lángmentesítettek.
– A molinók a beléptetési pontoknál ellenőrzésre kerülnek. Kérjük, hogy akik a zászlókat hozzák, lehetőség szerint korábban érkezzenek a beléptetési pontokra. A késői érkezés miatt nem lesz változtatás a beléptetés menetén, a molinók elhelyezése így csorbát, késlekedést szenvedhet.
– A szurkolói jogsértéseket kamerával rögzítjük, és a mérkőzést követően, minden esetben a rendőrséggel közösen mérlegelve eljárást indítunk. A pályára szigorúan tilos bármit bedobni, vagy belépni a szurkolóktól elzárt helyre. Amennyiben erre sor kerül, a mérkőzést követően, a kamerafelvételek alapján végrehajthatjuk a szurkolók azonosítását. Kérünk mindenkit, hogy csapataikat biztassák és ne a másik csapattal, illetve szurkolóikkal foglalkozzanak.
– A szurkolói szabálysértések miatt a szövetség a csapatok ellen az objektív felelősség elve alapján fegyelmi eljárást indít.

Forrás: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ)

Hirdetés