Hirdetés
Archivum

Formálódik a Dinamo Kurszk kerete:

:

Hirdetés

Az orosz sztárcsapatok közül az UMMC Jekatyerinburg igazolásait már bemutattuk. A közelmúltban a Dinamo Kurszk is elkezdte közzétenni a jövõ évi keretével kapcsolatos információkat.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Azt már korábban tudhattuk, hogy a vezetõedzõ Lucas Mondelo hosszabbított a következõ évadra. A szezon sztárigazolása, Breanna Stewart érkezése sajátos módon látott napvilágot. Az ESPN egy beszélgetõs mûsorában lényegében a Seattle Storm sztárja egyoldalúan bejelentette Kurszkba szerzõdését. Ezt a klub múlt héten hivatalosan is megerõsítette a honlapján.

Hivatalossá vált a távozók névsora: Angel McCoughtry, Nneka Ogwumike, Maria Vadeeva és Helena Ciak elhagyja a klubot. McCoughtry a Jekatyerinburg játékosa lesz, míg Ciak a Lattes Montpellier alakulatát erõsíti majd. Mindkettõjüket bejelentette már fogadó klubja.

A légiósok közül Anna Cruz, Sonja Petrovic és a honosított Epiphanny Prince a következõ évadban is a Kurszk gárdáját erõsíti. Az orosz magból pedig Natalia Zhedik, Elena Kirillova, Tatiana Vidmer, Anastasia Logunova és Kseniia Levchenko hosszabbított.

A Dinamo Kurszk az Euroligában a Sopron Basket csapatát felvonultató B-csoportba került.

Hirdetés