Hirdetés
USA

Fotók: Gabby Williams a Chicago Sky médianapján:

:

Hirdetés

Megtartotta Floridában médianapját a Chicago Sky. Mint a többi klub esetében, a jelen körülmények között ez a Sky-nál is kimerült egy csapatfotózásban és a Zoom-konferenciahíváson keresztül lebonyolított néhány interjúban. Ugyanakkor először láthattuk az európai szezonra a Sopron Basket csapatához érkező Gabby Williams speciális festésű cipőjét, mellyel Gigi Bryant emléke előtt adózik.

Korábban a lapunkban is részletesen írtunk arról, hogy Williams-t különleges kötelék fűzi a Bryant-családhoz.

A Chicago Sky keretét nézve nagy változások nem történtek az eredeti tervekhez képest. A világjárványtól függetlenül kénytelen kihagyni a szezont Jantel Lavender, akinek a talpában keletkezett törés és műtétre kényszerült. Az új típusú koronavírusra egyedül Sydney Colson produkált pozitív tesztet. Ő még hatósági karanténban van. Akkor csatlakozhat a társaihoz, ha két negatív tesztet fel tud mutatni. A helyére Stella Johnson-t hozták be.

A jól ismert chicagói alapcsapat, két honosítottunk Courtney Vandersloot és Allie Quigley, illetve Diamond DeShields köré építve továbbra is rendelkezésre áll. Érdekes lesz majd figyelni az Oregon szakmai programjából kikerült Ruthy Hebard profi bemutatkozását.

Fotó: Chicago Sky

Hirdetés