Hirdetés
Archivum

Franciaország ellen az elõdöntõben zárult az elsõ prágai nap:

:

Hirdetés

Pénteken este lezárult Prágában a 3×3-as U23-as Nemzetek Ligájának 3. fordulója. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a magyar válogatott továbbjutott csoportjából. A játéknap végül az elõdöntõben a bombaerõs francia csapat ellen zárult a mieink számára.

A magyar csapat az elõdöntõben 17-9-re alulmaradt Franciaországgal szemben. Toronymagasan a mezõny legerõsebb csapata a francia válogatott. Ugyanabban az összeállításban szerepelnek, amiben remek teljesítménnyel megnyerték a Mediterrán Játékokat.

A fizikai fölényüket már az elsõ percekben érvényre juttatták a magyar csapat ellen és gyorsan 7-2-re léptek el. A mérkõzésbõl hat és fél perc volt vissza, amikor egy balszerencsés ütközés után Radócz Fanni csúnyán beütötte a fejét és már nem is térhetett vissza. Ezúton is jobbulást kívánunk!

Válogatottunk becsülettel küzdött, de csere nélkül nem volt esély szorossá tenni a találkozót. Végül 17-9-es gyõzelemmel jutottak döntõbe a franciák. A fináléban Oroszország sem tudta jobban megnehezíteni a francia csapatat életét, akik 20-12-es sikerrel húzták be az elsõ prágai tornát. A szombati pihenõnap után vasárnap ismét összecsap a mezõny.

Hirdetés