Hirdetés
Archivum

Frankfurtban rekedtek a TF-kosarasok:

:

Hirdetés

Váratlanul hosszú ideig tart a TF férfi és nõi kosárlabdacsapatának hazaútja a lengyelországi Poznanból az egyetemi Európa-bajnokságról.


Írta és fotó: Botár László

A játékosok vasárnap délután indultak el Poznan repülõterérõl, méghozzá Frankfurtba, hogy onnan érkezzenek meg késõ este Budapestre. Csakhogy a viharos idõjárás miatt a német város repülõterén a járatok többségét, így a Budapestre indulót is – törölték, így aztán a fiúk és a lányok Frankfurtban éjszakáztak.

Az illetékesek gondoskodtak a városban “rekedtekrõl”, szállodában helyezték el a kosarasokat, akik a dolgok jelen állása szerint ma, azaz hétfõn délután indulnak Budapestre.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy a Frankfurtban “rekedt” játékosok közül többen, így a lányoktól Miháczi Diána, Révész Sára és Varga Barbara, a fiúktól pedig Fülöp Botond, Horváth Barnabás, Király Zalán és Pintér Dávid a fiúktól, valamint a csapatvezetõ Baksa Szabolcs kedden Budapesten újra gépre száll, hogy elutazzon Portóba az egyetemi 3×3-as Európa-bajnokságra. Õk – ha minden jól megy – hétfõn este gyakorlatilag “beköszönnek” haza, majd kedden újra elutaznak.

Szerencsésebbek voltak a csapatok edzõi, Magyar Bianka illeve Boros Zoltán, valamint a tornán közremûködõ két fiatal magyar játékvezetõ, a nõi döntõn vezetõbíróként közremûködõ Makrai Márton, illetve Sörlei Attila: õk varsói átszállással vasárnap este fél 8 magasságában szerencsésen megérkeztek Ferihegyre.

Hirdetés