Hirdetés
Archivum

Fritz Judit és Velkey Krisztina csapata is bejutott a WBBL Play-off elõdöntõjébe:

:

Hirdetés

A hétvégén rendezték a brit profi liga rájátszása, a WBBL Play-off negyeddöntõ mérkõzéseit. Fritz Judit és Velkey Krisztina csapata is bejutott az elõdöntõbe.

Még szombaton délután került sor a Westfield Health Sheffield Hatters és a Team Northumbria negyeddöntõjére. Ezen a Sheffield 84-64-re gyõzte le riválisát. Velkey Krisztina közel 36 perc alatt 13 ponttal és 12 lepattanóval dupla-duplát ért el. A szorosabb elsõ félidõ után a harmadik negyed kezdetén egy 11-4-es sorozattal lépett el ellenfelétõl a Sheffield Hatters. Innentõl végig kézben tartották az irányítást. Az ellenfelük az elõdöntõben a Leicester Riders lesz, akik 71-61-re múlták felül a Caledonia Pride alakulatát.

A WBBL Championship trófeáját múlt héten begyûjtõ Sevenoaks Suns 68-56-ra verte a Cardiff Met Archers-t. Fritz Judit 31 perc alatt 11 ponttal és 5 lepattanóval vette ki a részét a sikerbõl. A csapatok három negyeden át fej-fej mellett haladtak. Végül a Sevenoaks Suns a záró szakasz elején 46-45 után 11-2-es szériával szakította le riválisát. Innentõl már nem volt kérdés a gyõztes kiléte. A döntõbe kerülésért a Nottingham Wildcats lesz a riválisuk, akik az elõdöntõben 76-69-re gyõzték le a Manchester Mystics alakulatát.

Hirdetés
Hirdetés